Epinova AB är Optimizely Platinum Solution Partner

Epinova AB är nu en av bara sex Optimizely Platinum Solution Partners i Sverige vilket innebär att NOVA har uppnått Platinum-nivå med Optimizely både på den norska och svenska marknaden.

Epinova når nya höjder

Epinova har en lång rad framgångsrika projekt på meritlistan och har nyligen levererat spännande uppdrag för kunder som Forex, Elite Hotels och Söderberg & Partners. Utöver det så har de även genomfört många spännande projekt tillsammans med Optimizely som har förstärkt och fördjupat relationerna med existerande kunder, drivit nya affärer och hitta nya marknader.

Linus Ekström, VD Epinova AB

- Att Epinova nu har blivit en Platinum Partner i Sverige är ett erkännande av det outtröttliga fokus vi har haft på att vara en expertmiljö för Optimizely sedan vi startade i Sverige. Det ligger också helt i linje med vår strategi att bygga "top-notch" lösningar, vilket är möjligt med Optimizely som grund för våra kundlösningar och gör att vi kan fortsätta vår satsning på att vara i framkant, vilket kommer att gynna både våra befintliga och nya kunder, säger Linus Ekström, VD för Epinova.

Nya möjligheter med Optimizely One

Linus Ekström, Alice Arbman Forsberg, Martin Holmberg och Jessica Dannemann

–Tillsammans med Optimizely har Epinova hittat rätt väg när det gäller hur vi tillsammans kan skapa nya möjligheter för våra kunder baserat på det som idag kallas Optimizely One - ett operativsystem för marknadsföring. Framför allt har vi fokuserat på Experimentation men även Optimizely Data Platform (ODP). Det har resulterat i en mycket positiv utveckling för oss och våra kunder, säger en mycket nöjd Martin Holmberg, Partner Manager för Optimizely på Epinova och Nova Consulting Group.

Epinova AB är ledande på den svenska marknaden när det gäller att leverera avancerade lösningar för Optimizely-produkter, från innehållsskapande och publicering till e-handel, personalisering, experimentering och dataanalys.

Att de nu kan kalla sig en Optimizely Platinum Solution Partner är ett tydligt tecken på ett starkt och framgånsrikt partnerskap med Optimizely.

– Epinova har konsekvent visat sin kapacitet och sitt engagemang vid implementeringen av vår plattform. De har utvärderat våra produkter för att snabbt kunna växa till en stark Optimizely One-partner. Deras befordran till Platinum Partner-status är välförtjänt, och vi ser fram emot att se den fortsatta effekten av vårt samarbete, säger Alice Arbman Forsberg, Senior Manager Partnerships.

En milstolpe i Epinovas historia

Att uppnå den denna höga partnerskapsnivå är en viktig milstolpe för Epinova och deras samarbete med Optimizely samt ett bevis på deras framgångsrika samarbete med deras kunder. Det innebär ett erkännande som beviusar Epinovas förmåga att leverera högkvalitativa lösningar inom digital marknadsföring och ehandel. Optimizelys Chief Partner Officer Jessica Dannemann var på plats i fredags då de firade den nya partnerskapsnivån och gratulerade Epinovas framgång:

Grattis till Epinova för att ha uppnått Optimizely Platinum-partnerstatus! Ert engagemang och långvariga partnerskap har varit avgörande för att leverera enastående projekt till våra gemensamma kunder. Genom att omfamna hela vår plattformsserie har ni vuxit tillsammans med oss och visat prov på sann samverkan och excellens. Låt oss fira denna milstolpe och se fram emot fortsatt framgång tillsammans!

Vill ni fira tillsammans med Epinova och Optimizely? Missa inte Opticon den 10:e september då Epinova AB är på plats tillsammans med sina norska kollegor!